Meille töihin?

 

Yhteistyö, vastuullisuus ja motivaatio ovat meidän yrityksemme kulmakiviä, olisitko juuri sinä mielestäsi sopiva henkilö innovatiiviseen tiimiimme ?

Tarjoamme innostavan ja motivoivan työympäristön, mukavat työkaverit, haasteita ja  kehitysmahdollisuuden.

Voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen reima.nurmi(at)trentec.fi

Projektinhoitaja

Toimenkuvasi koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien projektinhoito-, suunnittelu-, ohjelmointi- ja käyttöönottotehtävistä. Tarvittaessa suoriudut myös pienimuotoisesta asennus- ja huoltotyöstä. Voit vaikuttaa toimenkuvan muotoutumiseen omilla taidoillasi.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja työkokemusta rakennusautomaatioalalta sekä projektitoiminnasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi, että olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen ja organisointikykyinen sekä haluat kehittyä edelleen rakennusautomaatioalalla.

Huoltoasentaja

Työssäsi vastaat asiakkaidemme LVI-säätölaitteiden ja rakennusautomaatiojärjestelmien huollosta ja korjauksesta. Toimenkuvasi koostuu LVI-säätölaitteissa esiintyvien ongelmien selvittämisestä sekä niiden korjaus ja huoltotehtävistä. Voit vaikuttaa toimenkuvan muotoutumiseen omilla taidoillasi.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja työkokemusta LVI-prosesseista ja -säätölaitteista sekä niiden huolto- ja korjaustehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi, että olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen ja omatoiminen sekä haluat kehittyä edelleen rakennusautomaatioalalla.

Tarjoamme mielenkiintoista ja haastavaa työtä, ammattitaitoisen organisaatiomme tuen sekä kehitys- ja koulutusmahdollisuuden rakennusautomaatioalan huipulla !