Tosibox

TOSIBOX – ensimmäisenä maailmassa, fyysinen Avain, Lukko ja yhteydenmuodostusmenetelmä mullistavat yhteyksien luomisen laitteiden välille. Laitevalmistajat -ja toimittajat sekä heidän asiakkaat ja huoltohenkilöstö saavat yhteydet toimittamiinsa laitteisiin helposti, nopeasti ja turvallisesti.

TOSIBOX hyödyt

  • Käyttöönotto vain 5 minuutissa
  • Edistyksellinen tietoturva
  • Joustava ja skaalautuva järjestelmä
  • Toimii luotettavasti kaikissa internetliittymissä

Kenelle TOSIBOX sopii?

Teollisuus: Laitteiden ja tuotantolinjojen etäohjaus, -valvonta ja -huolto. Laitteet voivat keskustella keskenään. M2M-sovellukset. Esimerkki: Teollisuuden laitetoimittaja lähettää ja asennuttaa Tosibox-lukon huoltokohteeseen. Tämän jälkeen tuotantolinjan valvominen ja huoltaminen onnistuu etäältä.

Kiinteistöt: Valvontakameroiden, kulunvalvonnan, hälytysten, ilmastoinnin sekä lämpötilojen ohjaus ja valvonta. Esimerkki: Tosibox tuo säästöjä käytännön kiinteistönhoidossa, koska se mahdollistaa reaaliaikaisen videokameravalvonnan ilman lisäkustannuksia ja huoltohälytysten käsittelemisen ilman, että työntekijän täytyy käydä kohteessa.

Toimistot: Toimistojen välinen sisäverkko. Tietoturvallinen yhteys yrityksen palvelimelle, tietokoneelle ja sähköpostiin. Esimerkki: Työntekijä voi käyttää etäältä yrityksen suunnitteluohjelmia.