Trentec valvomopalvelu

Valvomopalvelu on etähallintatyökalu, jolla talotekniikan ylläpito tapahtuu vaivattomasti  tietokoneen selaimella omasta sijainnista riippumatta. Etäkäytön avulla voidaan valvoa, säätää ja ohjata rakennusautomaatiojärjestelmään liitettyjä toimintoja ilman, että tarvitsee itse käydä paikanpäällä.

Valvomon etäkäyttö onnistuu vaivattomasti internet selaimen avulla.

Trendikäyrä

Käyttöliittymän avulla voidaan tarkastella mittauksien historiatietoja.

Käyttökohteet

Palveluun voidaan liittää mikä tahansa Trend-rakennusautomaatiolla varustettu kohde,  riippumatta järjestelmän iästä ja laitteen mallista.
Käyttö edellyttää vain internet yhteyden liitettävään kohteeseen. Valvomopalveluun on myös mahdollista liittyä 3G/4G yhteyden avulla. Toimitamme tarvittaessa kokonaisratkaisun, joka sisältää mobiililiittymän suojatulla yhteydellä valvomon ja kohteen välillä.

Hälytykset

Hälytykset kohteesta voidaan ohjata käyttäjälle tekstiviestinä tai sähköpostitse

Ylläpito

Valvomon ylläpito on kokonaisuudessa meidän hallittavissa, käytössäsi on aina valvomo-ohjelmiston viimeisin versio.

Käyttöjärjestelmän päivitykset ja komponenttien ylläpito on täten aina ajantasalla, eikä asiakkaan tarvitse murehtia laitteiston kunnosta.

Valvomo

Valvomomme sijaitsee jäähdytetyssä ja vartioidussa konesalissa.

Laitteiden sähkönsyöttö on kahdennettu, joista toinen on varmistettu akustolla. Molemmat sähkönsyötöt on varmistetty myös varavoimakoneilla.

Tietoliikenneyhteydet palvelimelta runkoverkkoon ovat kahdennettuja, tämän lisäksi laitetilassa on 4G tukiasema.

Uutta!

Etäkohteissamme voi nyt hyödyntää myös Tosibox ratkaisua.Tällöin ei yhteyden muodostamiseen tarvita kiinteällä IP-osoitteella varustettua internet liittymää. Yhteys on mahdollista toteuttaa 3G/4G-yhteydellä, laajakaistalla tai vaikka molemmilla, jolloin toinen näistä toimii varayhteytenä.

Tutustu palveluumme

Halutessanne voitte tilata meiltä koekäyttötunnukset valvomopalveluun. Jätä meille yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme.